Naručite od distributera
Upoznajte svog distributera! Povežite se sa svojim osobnim savjetnikom za wellness.
Naručite od distributera Arrow


SPONZORSTVA

S preko 200 sportskih sponzorstava širom svijeta, ponosni smo što podržavamo i vodimo izvanredne sportaše. Naša sponzorstva su više od logotipa, ona su pouzdano partnerstvo s našim timovima, sportašima i organizacijama. Oni vjeruju u naše proizvode kako bi postigli ono što je potrebno za njihov najbolji uspjeh. Sportaši pod pokroviteljstvom Herbalife Nutrition, uključujući svjetskog nogometaša Cristiana Ronalda i klub Los Angeles Galaxy, naše proizvode koriste prije, za vrijeme i nakon treninga. Naši sponzorirani sportaši su pravi ambasadori branda i jedva čekamo njihova nova postignuća!


SEE regija trenutno ponosno sponzorira dva vrhunska sportaša, Dejana Zaveca iz Slovenije te Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine. Više o sportašima pročitajte niže u tekstu.

 


Dejan Zavec

Dejan Zavec je bivši profesionalni svjetski prvak u boksu u velter kategoriji po verziji IBF. Naslov je osvojio 9.12.2009. u Johannesburgu JAR. Jedini je boksač u bivšoj Jugoslaviji koji je uspješno obranio titulu svjetskog prvaka tri puta. Osvojio je i titulu svjetskog prvaka u supervelter kategoriji po WBO verziji.

Aktivno je boksao od 2003. do 2015.

2010. je proglašen sportašem godine u Sloveniji.

Herbalife Nutrition i Dejan uspješno surađuju od 2010. godine.

Dejan svakodnevno brine o kondiciji te posvećuje veliku pažnju pravilnoj, uravnoteženoj prehrani. Dan započinje čašom vode s Biljnim koncentratom aloje i shakeom Formula 1. Jedan od najboljih napitaka mu je CR7 Drive koji pije na treninzima.


Damir Džumhur

Damir Džumhur je profesionalni tenisač, član Davis Cup tima Bosne i Hercegovine.

Pobjedama na St. Petersburg Open-u i Kremlin Cup-u 2017. godine postao je prvi tenisač u povijesti s pobjedom na oba turnira u istoj sezoni. Istu godinu završio je rangiran na 30. mjestu ATP ljestvice i proglašen najboljim sportašem u BiH.

Na Olimpijskim igrama mladih 2010. godine osvojio je brončanu medalju, a 2016. godine nastupio na Ljetnim olimpijskim igrama kao prvi tenisač u povijesti BiH. Također je i prvi muški predstavnik Bosne i Hercegovine na Grand Slam turnirima.

Tijekom 2011. godine, koja mu je bila prva u seniorskoj konkurenciji, osvojio je četiri pojedinačne ITF titule i isto toliko u parovima.

Jedini je tenisač iz područja SEE regije koji je 2010. godine osvojio Europsko prvenstvo za juniore.

Damir je ujedno i ambasador nevladine organizacije Save the Children, koja promovira prava djece i pomaže djeci iz zemalja u razvoju.

Damir koristi Herbalife Nutrition proizvode za vrijeme intenzivnih treninga i turnira. Herbalife Nutrition je prepoznao Damirov potencijal i želju za uspjehom pa mu ovim sponzorstvom, koje je započelo u ožujku 2018. godine, želi dati maksimalnu podršku na svim teniskim turnirima.

 

Opširnije o Herbalifeovim sportskim sponzorstvima saznajte na Herbalife24.com.


Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 12.5.2021. 04.41.31 | Zus2phlsb000001