Posvećenost nauci

Nutricionistički savetodavni odbor odbor (Nutrition Advisory Board - NAB) kompanije Herbalife obuhvata vodeće stručnjake u oblasti ishrane i zdravlja koji obezbeđuju obrazovanje i obuku o principima ishrane, fizičke aktivnosti i zdravog načina života.

Savetodavni tim uključuje:
  • profesor dr. David Heber – Predsednik Nutricionističkog savetodavnog odbora i direktor Instituta za ishranu kompanije Herbalife, Centar za ljudsku ishranu, UCLA*
  • dr. Steve Henig - rukovodilac naučnog tima, Herbalife
  • dr. Louis Ignarro - dobitnik Nobelove† nagrade za medicinu, član Nutricionističkog savetodavnog odbora i Instituta za ishranu kompanije Herbalife
  • dr. Gary Small - Član Nutricionističkog savetodavnog odbora kompanije Herbalife i član uredničkog odbora Instituta za ishranu kompanije Herbalife.

Nutricionistički savetodavni odbor kompanije Herbalife uključuje takođe i osam stručnjaka koji se naročito fokusiraju na potrebe Evrope. To su dr Ralph Rogers iz Velike Britanije, dr Marion Flechtner-Mors iz Nemačke, profesor Lázló Halmy iz mađarske, dr Professor Alla Pogozheva iz Rusije, Julián Álvarez García iz Španije, Joaquim Caetano iz Portugala, profesor Jean de La Tullaye iz Francuske i profesor dr Nikolaos Sitaras iz Grčke.

Brošura znanstvenih istraživanja kontrole težine uz Formulu 1.

Link na znanstvena istraživanja (HNI)


Herbalife proizvodi su naučno dokazani.
Herbalife se zalaže za nauku i inovacije

Osnovana 2003., Mark Hughes laboratorija za celularnu i molekularnu ishranu posvećena je istraživanju granica nutricionizma, kako bi se pomoglo čovečanstvu da ostvari svoj potencijal za optimalno blagostanje. Ova laboratorija podržava misiju kompanije Herbalife koja se odnosi na unapređenje nutricionizma putem najnaprednijih dostupnih istraživanja i razvojnih tehnologija.

Proizvodni I naučni centar kompanije Herbalife

Najmoderniji Proizvodni i naučni centar kompanije Herbalife nedavno je otvoren u zgradi Herbalife Plaza u South Bay oblasti Los Anđelesa. Pod vođstvom rukovodioca naučnog tima kompanije Herbalife, Steva Heniga, tim uglednih i posvećen stručnjaka za razvoj i naučnika kreira Herbalife proizvode svetske klase, uzrokujući da Herbalife proizvodi budu vrhunski među najboljim proizvodima za ishranu i kontrolu težine na svetu.

* Politika Kalifornijskog univerziteta (The University of California) iz Los Anđelesa je da ne podržava specifične proizvode i usluge.
† Nobelova nagrada je registrovani zaštitni znak Nobelove fondacije.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 15.6.2021. 13.09.13 | Zus2phlsg000001