HERBALIFE NAUKA
Louis Ignarro
PROFESOR LOUIS IGNARRO, NOBELOVA NAGRADA ZA MEDICINU†

Profesor Louis Ignarro je dao značajan doprinos unapređenju nauke, uključujući dobijanje Nobelove nagrade† za psihologiju i medicinu 1998. za istraživanje azotnog oksida. Njegov rad je vodio i inspirisao naučnike širom sveta.

Istaknuti profesor farmakologije, na UCLA Medicinskom fakultetu, profesor Ignarro je radio kao profesor farmakologije na Medicinskom fakultetu na Tulane univerzitetu u Nju Orleansu. Pre nego je počeo da drži predavanja, radio je kao naučnik na CIBA-GEIGY.

Profesor Ignarro je objavio mnogo artikala i primio Nagradu za osnovna istraživanja Američkog udruženja za srce za neverovatan doprinos za unapređenje nauke iz oblati kardiovaskularnog sistema. Bio je primljen u Nacionalnu akademiju nauke iste godine, i Američku akademiju za nauku i umetnost sledeće godine.

Profesor Ignarro je diplomirao farmakologiju, na Kolumbijskom univerzitetu, 1962., i doktorirao iz oblasti famakologije, na Univerzitetu u Minesoti, 1966. Dobio je postdoktorsku stipendiju od Nacionalnog instituta za zdravlje, 1968.

†Nobelova nagrada je zaštitni znak Nobelove fondacije.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 12.5.2021. 05.17.05 | Zus2phlsb000001