Naručite od distributera
Upoznajte svog distributera! Povežite se sa svojim osobnim savjetnikom za wellness.
Naručite od distributera Arrow


Porodični fond kompanije Herbalife Nutrition
uzvraćanje davanjem

Osnovan 1994., Herbalife Nutrition Foundation posvećen je poboljšanju života dece time što pomaže organizacijama koje obezbeđuju zdravu ishranu za decu izloženu riziku. Herbalife Nutrition Foundation je nedavno podržao humanitarne napore na Haitiju i u Japanu.

Herbalife Family Foundation je još 2005. ponosno predstavio svoj Casa Herbalife program koji pomaže da se obezbede zdravi i hranljivi obroci kroz partnerstvo sa postojećim humanitarnim organizacijama za brigu o deci. Iste godine je u Mađarskoj otvoren prvi EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika) Casa Herbalife program, nakon čega je 2006. otvorena Casa South Africa, a sve više Casa Herbalife lokacija se otvara svake godine. Danas postoji više od 120 programa osnovanih na šest kontinenata.


imagine_if
Kako se Herbalife Nutrition Foundation razlikuje od ostalih dobrotvornih fondacija?

Kada Herbalife pozove neku organizaciju da se pridruži timu Herbalife, obavezujemo se da ćemo pružati podršku sve dok potreba postoji. Mi obezbeđujemo više od finansiranja, time što podstičemo zaposlene i Članove kompanije Herbalife da daju podršku potrebama dece u okviru naših Casa Herbalife programa.

Nezavisni Članovi, zaposleni i prijatelji kompanije Herbalife podržavaju naš Herbalife Nutrition Foundation a, kako bismo nastavili da se bavimo ovim korisnim poslom, nastavljamo i s prikupljanjem sredstava na lokalnom i regionalnom nivou.


Saznajte više o Herbalife Nutrition Foundation i Casa Herbalife programima u vašoj blizini i molimo Vas da razmislite o donaciji.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 12.5.2021. 06.01.54 | Zus2phlsb000001